Diadis

Succes is no accident! It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifie and most of all, LOVE what you are doing-PELE
Neem contact op

Ontwikkeling en implementatie van een welzijnsbeleid

Welzijn op het werk is een integraal deel geworden van de bedrijfsvoering. Een optimale geestelijke gezondheid van je werknemers is in eerste instantie belangrijk voor de werknemers zelf. Uiteraard presteert een tevreden werknemer daarenboven beter dan een ontevreden werknemer. Het uitwerken van een degelijk welzijnsbeleid is dan ook van cruciaal belang voor het welbehagen van je werknemers en het succes van je bedrijf. 

Diadis ondersteunt je hierbij, gaande van punctuele analyses en adviezen tot het volledig op maat uitwerken van een welzijnsbeleid. We starten met het uitwerken van een beleid en kunnen je ook bijstaan bij de daadwerkelijke uitvoering van dit plan van aanpak.

Hoe kan je het stressniveau binnen je organisatie en op individueel niveau onder controle houden?  Hoe kan je je medewerkers begeleiden in hun loopbaan zodat ze zich goed voelen en optimaal presteren? Hoe zet je je medewerkers best in, rekening houdend met hun capaciteiten en beperkingen? Deze vraagstukken helpt Diadis graag samen met jou en je medewerkers oplossen. 

Maak een afspraak

Afspraken kunnen zowel telefonisch als online gemaakt worden. Telefonische afspraken gebeuren op het nummer 0473/57.45.30, online afspraken maakt u via onderstaande knop.