Diadis

Succes is no accident! It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifie and most of all, LOVE what you are doing-PELE
Neem contact op

Loopbaanbegeleiding op maat

Voor wie?

Tijd om een volgende carriérestap te zetten? Reflecteren over waar je nu staat in je job en waar je naartoe wil? Welke zijn de verschillende mogelijkheden? Wil je je eigen sterktes en zwaktes beter leren kennen? Overweeg je om als zelfstandig ondernemer te starten of om terug in loondienst te gaan werken? Als je met dergelijke vragen zit dan heb je zeker baat bij loopbaanbegeleiding!

Kennismakingsgesprek

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek wordt je loopbaanvraag- en situatie nagegaan. Het integrale loopbaantraject wordt toegelicht en er wordt een inschatting gemaakt van het aantal geschatte uren nodig voor de loopbaanbegeleiding.

Maak hier je afspraak of bel Diadis op 0473 57 45 30.

Onze werkwijze

Het integrale loopbaanprogramma bestaat uit opdrachten en testen op het vlak van persoonskenmerken, carrièreankers, competities, KernTalenten, werkvelden en beroepen. Dit traject wordt gevolgd om een antwoord te vinden op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Een loopbaantraject bestaat uit 4 à 7 sessies en worden verspreid over verschillende dagen.

Resultaat

Aan het einde van het integrale traject beschik je over een profielschets bestaande uit een persoonsprofiel en een beroepsprofiel. In het persoonsprofiel komen de inzichten over de kwaliteiten, sterkte/zwakteanalyse en kennis en vaardigheden ofwel de antwoorden op de vragen Wie ben ik? en Wat kan ik? aanbod. In het beroepsprofiel wordt de gewenste functie en werksituatie geschetst. Daarmee wordt de vraag wat wil ik beantwoord. Gekoppeld aan deze profielschets worden loopbaandoelen gedefinieerd alsook de activiteiten die nodig zijn om deze doelen te realiseren.

Kom jij in aanmerking voor de loopbaancheques?

  • Ben jij als werknemer of zelfstandige in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan de slag?
  • Kan jij minstens 84 maanden werkervaring voorleggen?
  • Heb jij de voorbije 6 jaar geen gebruik gemaakt van gesubsidieerde loopbaancoaching?
  • … dan kom jij in aanmerking voor loopbaancheques!

Het totale pakket bestaat uit 7u loopbaanbegeleiding, dit pakket kan in 1 of 2 keer opgenomen worden.

Klik hier om de folder Loopbaanbegeleiding te downloaden

Ons tarief

Een eerste loopbaancheque van 4u kost je 40 euro. Een tweede loopbaancheque van 3u kost ook 40 euro.

Vraag nu je loopbaancheques aan!
http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding
of bel naar: 0800/30.700

Maak een afspraak

Afspraken kunnen zowel telefonisch als online gemaakt worden. Telefonische afspraken gebeuren op het nummer 0473/57.45.30, online afspraken maakt u via onderstaande knop.