Diadis

Succes is no accident! It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifie and most of all, LOVE what you are doing-PELE
Neem contact op

Hartritmecoherentie

Hartritmecoherentie richt zich op het verminderen van stress en spanning door feedback op een hartritme meting. Het hart klopt in een variabel ritme; dat wil zeggen dat de tijd tussen twee hartslagen in varieert. deze variatie wordt onder andere beïnvloed door de ademhaling, bloeddruk maar ook door de emotionele toestand van een persoon. Er is dus een wisselwerking tussen het hart en het gevoel. Als je hart in een regelmatig variërend ritme klopt wordt gesproken van optimale coherentie. Onder invloed van stress wordt deze coherentie ontregeld. Deze ontregeling weerspiegelt zich in allerlei klachten. Door een feedbacksysteem kunnen personen die stressgerelateerde klachten hebben, getraind worden om hun hartritmecoherentie te verbeteren om zo hun stress te verminderen. Door toepassing van de vaardigheden die aangeleerd worden is men ook beter in staat om in stressvolle gebeurtenissen sneller tot rust te komen.

Zie ook het filmpje over hartritmecoherentie

Maak een afspraak

Afspraken kunnen zowel telefonisch als online gemaakt worden. Telefonische afspraken gebeuren op het nummer 0473/57.45.30, online afspraken maakt u via onderstaande knop.